The RCN and NaTHNaC 4th Joint Event Travel Health Recovery 2021



Virtual event Saturday 8 May 2021



Please note these details are subject to change. A final programme will be circulated prior to the event.

Programme at a glance

9am	Opportunity to familiarise yourself with the platform, networking and exhibition
9.30am 10 mins	Opening remarks Dr Vanessa Field, Deputy Director, NaTHNaC Sandra Grieve, RCN Public Health Forum
9.40am 30 mins	The UK Travel Industry Landscape Susan Deer, Director of Industry Relations, ABTA
10.10am 30 mins	Travel Health - Horizon 2022 Dr Dipti Patel, Director of NaTHNaC
10.40am 30 mins	Travel medicine provision: Through a pandemic and beyond James Moore, Clinical Director and Travel Nurse Specialist, The Exeter Travel Clinic
11.10am 20 mins	Comfort break – networking and exhibition
11.30am 45 mins	Ask the Panel – Your Q&As (live)
12.15m 5 mins	Closing remarks
12.20 – 1pm	Networking and exhibition